Zomerdrukte!

Vanwege grote drukte is afspraken maken vanaf tweede helft juli pas weer mogelijk. Tot die tijd plannen wij niet in. Bel of mail mij tegen die tijd uiteraard als die wachttijd voor jou geen punt is. Anders adviseer ik je een collega te zoeken via ProVoet.nl die je verder kan helpen.

Voet Plus Praktijk, dat ben ik: medisch pedicure Myrthe Naomi Noorlander. Tot tien jaar geleden wisselde ik regelmatig van baan, maar sinds ik mezelf omschoolde tot medisch pedicure heb ik nooit meer aan mijn werk getwijfeld. Mensen van hun pijn af helpen verveelt nooit.

Voordat ik dit pad insloeg, werkte ik jarenlang in de marketing en communicatie. Totdat een burn-out maakte dat ik het roer omgooide en eindelijk ging doen waar ik écht blij van word: zorgen. Eerst nog in de wellness, maar toen ik me realiseerde dat ik tijdens één voetmassage vier mensen met pijn had kunnen helpen, viel ook het laatste puzzelstukje op z’n plek.

Sinds ik mijn eigen praktijk begon, focus ik me volledig op de drie p’s die mijn aanpak bepalen: preventief, pijnloos en persoonlijk. Vanzelfsprekend met een hoge hygiënestandaard en volgens de laatste richtlijnen. Ik maak mezelf altijd de nieuwste technieken eigen en werk samen met podotherapeuten, podologen, fysiotherapeuten en orthopedisch schoenmakers als ik denk dat je daar baat bij hebt.

Mijn doel is altijd dat je op het gebied van voetverzorging weer zelfredzaam wordt en in beweging komt. Als het even kan met een lach op je gezicht.

 

Over mij

Ik ben optimistisch en nuchter, en als je in mijn stoel zit, weet je precies wat er gaat gebeuren. In mijn vrije tijd zit ik graag op mijn trekkingfiets, waarmee ik trouwens ook regelmatig naar de praktijk zoef. Verder kook ik vaak met en voor vrienden, en ik trek er natuurlijk regelmatig op uit om te wandelen.

Zorgen is mijn tweede natuur, en ik voel steeds sterker dat we als mens – op allerlei manieren – heel veel liefde kunnen geven. Daarom besteed ik 10 procent van mijn jaarinkomen aan gratis behandelingen, goede doelen en kennisdeling. Heb je een suggestie voor dit jaar? Laat het me vooral weten, want samen kunnen we meer dan alleen.

Ik hoop je te zien in de praktijk!

Groet, Myrthe Naomi Noorlander

CV

Nevenfuncties

 • Bestuurslid ProCert
 • Project poule lid ProVoet
 • Assessor (medisch) pedicure
 • Woordvoerder pedicures Ketenzorg

Cursussen & Opleidingen

 • Beleidsbijeenkomst ProVoet
 • Wondbehandeling & voetzorg bij Parkinson
 • Dermatologie voor de pedicure praktijk
 • TOPPodotherapie Congres (jaarlijks)
 • Communicatie & Kwaliteit
 • Medical Taping
 • EHBO & reanimatie
 • Verantwoorde werkhouding
 • Voetonderzoek & noviteiten
 • Wonden & verbanden
 • Medische terminologie
 • Voetzorg bij oncologie patiënten
 • Schimmeldiagnostiek
 • Medisch pedicure
 • Basis pedicure

Tot 2010…

 • Marketing Communicatie Secretary Plus
 • Co-ordinator Corporate Identity USG People
 • Verkoopadministratie VAG De Haas Veenendaal
 • Marketing Assistent Ritmeester Cigars
 • Office Manager Imtech ICT
 • Office Manager Bender Techniek

Persoonlijke gegevens

 • Geboortedatum 19-04-1973

Vragen?

Heb je vragen, wil je een gratis advies, of wil je een afspraak maken voor een behandeling? Neem gerust contact op met de praktijk via 0318 756 691 of via info@voetpluspraktijk.nl.

Contact